[PRESS RELEASE] The First SH Power Music with BTS
Korean Wave (Hallyu), especially K-POP, is always be a phenomenon. There are at least one or two K-POP concert be held in Indonesia. In the middle of this year, PT. SH ELIM JAYA Entertainment is going to make an event where the fans can interact directly with their idols through “2015 FIRST SH Power Music with BTS”.
This event is going to be held on September 11 2015 in Jakarta. This showcase will be attended by one of the most loved K-POP boy groups nowadays which is Bangtan Boys (BTS) and open stage will be performance by girl group from Indonesia called KM. According to the plan, the fans will be able to interact with their idol for about 2 hours and half, and surely the fans are going to have a chance to take a picture, fan signing, do handshake, play games, and other activities with their idol.
Bangtan Boys, also known as BTS, is a seven-member boy group from South Korea with J Hope, Jungkook, Rap Monster, V, Suga, Jimin, and Jin as the members. They debuted on June 13, 2013 with the song “No More Dream”. They have won several “New Artist of the Year” awards, including those at the 2013 MelOn Music Awards and Golden Disk Awards, and the 2014 Seoul Music Awards. Through the achievements they have got, BTS’ popularity is now going worldwide.
In Indonesia, BTS’ fan club, which is called “Army”, is one of the most active fan clubs. The Promoter of this event is really hoping that this fan meeting will be able to satisfy the fans in Indonesia since it will be the first time for BTS to come to Indonesia. The Ticketing will be sell online on 24th July 2015.
K-POP memang tidak pernah ada matinya, Setiap tahun setidaknya ada satu sampai dua konser kpop di gelar di Indonesia. Pada pertengahan tahun ini PT SH Elim Jaya Entertainment berencana akan menggelar sebuah acara dimana para fans dapat berinteraksi langsung dengan para idolanya melalui acara yang bertajuk “2015 FIRST SH Power Music with BTS”.
Acara ini akan di gelar pada tanggal 11 September 2015 di Jakarta yang di hadiri oleh boyband papan atas Korea Selatan yaitu Bangtan Boys (BTS) dan akan dibuka dengan performance salah satu girlband popular asal Indonesia yang bernama KM. Acara ini akan digelar kurang lebih selama 2 setengah jam, dimana acara ini menuntut interaksi antara idola dan fans dimana idola atau artis akan memanjakan fansnya seperti tanda tangan, foto bersama, main games ataupun kejutan lainnya.
Bangtan Boys atau dikenal dengan BTS merupakan boyband asal Korea Selatan yang terdiri dari 7 member yaitu J hope, Jungkook, Rap Monster, V, Suga, Jimin dan Jin. Debut pada tahun 2013 dengan lagu mereka yang berjudul “No More Dream” boyband ini berhasil memenangkan “New Artist of The Year” dalam penghargaan melon music award, Golden Disk Award dan Seoul Music Award. Melalui prestasi mereka, Boyband ini terkenal tidak hanya di Korea Selatan namun juga di seluruh dunia termasuk Indonesia.
Di Indonesia sendiri fans BTS yang disebut Army memiliki fansclub yang kuat dan bahkan tidak kalah heboh dengan fansclub yang lainnya. Diharapkan dengan adanya fanmeeting dan mini concert ini bisa memuaskan dahaga para Army yang belum sempat melihat BTS dating ke Indonesia mengingat acara ini merupakan pertama kalinya boyband BTS datang ke Indonesia. Penjualan tiket akan dimulai secara online pada tanggal 24 July 2015.
What's your comment?